Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Derűs szombat

2012.08.21

Buli volt szombaton…

Elkértem az extől a kocsit, és megtömve benzinnel elindultam a Duna másik oldalára.

Szeretem azt a kisvárost, nagy kedvencem! ;-)

Bár most nem halászlé volt betervezve…

Kíváncsi voltam, hogy milyen társaság verődik össze a hosszú hétvégére. Nos, akit vártam, de nagyon a békés berkekből, lebetegedett, de a csilingelő hangja kiengesztelt. :-)

 Viszont ott volt vendéglátónk, a Főnökasszony, ki kíváncsi, s mellette a makacs Virgin kollegina. Ők már az út szélén voltak, hisz piacra mentek portékáért, és várták a megmentőt.

 Majd hárman vártuk a Pest megyéből jövő furgont / kisteherautót, hogy egymásra találva többesben induljunk a városszéli kis kéjlakba!

Az autót azért emelném ki, mert mi néztük a buszokat, a kissé nagyobb egyterűeket, a pick upokat, a böhöm BMW-ket, mert halványlila fogalmunk nem volt, hogy kedves kis szőkeségünk mivel bukkan fel a kakukkjával.

Végre egymásra találtunk, és együtt elsuhantunk egy fotóról nem felismerhető gyöngyszemért, hisz élőben sokkal fiatalabb, élettel-telibb az újdonsült csatlakozónk.

  Miután mindenki megtalálta a maga feladatát:

-         egy echte Virgin szakács,

-         egy tűzgyújtó-mester,

-         egy takaros kis pókhálózó /porszívózó girl,

-         egy kijelölt mosogatólány,

-         a mindennek a helyéttudó gazdaasszony,

-         és a bosszantó kis szamár

nagy várakozások közepette, néhány óra alatt, mindössze 8 óra alatt))))), ez nem vicc!! :-D elkészült a kondérnyi pörkölt, és a kedvenc húsleves is.

 Ja, volt ott egy édes kis talpnyaló is, ki absztinens volt, és elhúzodott az alkohol illatától is, de a marhahúsból szívesen falatozgatott az asztal alatt…ő volt Bogár, a loncsos kutyus! J Nyalni tud, az szent, a harisnyám ízlett neki bokatájékon!

 Nos, így heten éreztük magunkat kellemesen, bár néha Kaczor Feri, Postás Józsi, és egyéb kornyikálók is belecsicseregtek a délutánba, de talán a jólábú háziasszony hangját nekik sikerült csak kicsalogatni, mert vokálozott a nóta Tv-vel)).

Volt, aki türelmetlenül más elemózsia után nézett: kolbász, béles, túróscitromospesti sütiből nyammogott, de akadt, aki a leszélezett marhahúscafatokat tűzte varjúbogyó vesszőre. Egész jól sikerült ez a gyors minigrill, mert a sót leszopogatva, a kutya is kaphatott belőle! :-D

 Az egyetlen lúd, avagy gúnár, nagyon jól állta a sarat, hisz mindenkivel megtalálta a megfelelő hangot, hangulatot. Funkcionált, mint terapeuta, mint szerető kedves, és nem utolsó sorban mint, kacér pillantások masszív ellenállója is! ;-)

Pedig a szándék nem volt komoly, csak a tokaji aszú volt gátlásoldó!

Mert azért egy ilyen bulin nem hiányozhat az alkohol:

- egy kis sör,

- egy kis bor,

- egy kis édes likőr

, na és persze a jó kis házipálesz! J

Jó kis beszélgetések, örömködések, sztorik, kacsintások, és könnyek is előjöttek estig. A könny a füsttől volt…. :-D

Az étel finomságát nem dicsérem, receptért fel lehet keresni az örök szüzet! Sajnos a hozzávaló ételízesítő nagyon érezhető volt, hogy nincs benne! :-P

A nem-tescos dinnye isteni hidegre lehűlt, és a többség élvezettel nyammogta.

A fürdőhöz jutás meghatározott sorrendbe folyt, a leghuncutabbak siettek, míg a lankadtabbak ráérősek voltak.

Az éjszaka majdnem alvással kezdődött 1 óra felé, de a szakácsunk bélbolyhai pajkos kalandba kezdtek, és ezt fennhangon tudtunkra is adták. Őrült vihánc kerekedett, rekeszizmot-próbára tevő teljes egy óra kerekedett ebből az akusztikus élményből. Folyamatosan éberen tartotta az aludni vágyók figyelmét, és alig lehetett abbahagyni a kacagást. Mindig jött egy újabb adag eget-, ágyat-,  és falatrengető trombitaszó!

Az altatógáz adott volt, így elcsendesedtünk.

 Az én történetem itt véget ér, hisz reggel majdnem lábujjhegyen, mint az elefánt balerina cipőben)), úgy próbáltam elhagyni a díszes, kedves kis társaságot.

Természetesen puszis búcsút vettem az ott pislogóktól, és nagyon keblembe zártam őket…mert igaziak, igazak, és jó barátok ők.

 Egyetlen hétalvótól nem sikerült cuppot lopnom, neki innen küldöm üdvözletem, és baráti ölelésem. ;-)

Danke, für alles!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.