Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


K.O. avagy hogy lesz egy talpig férfiből délutánra szexi nő

2012.02.21

Éjszakás voltam. Reggel hazaérvén, a kedvesem nagyra nyílt szemekkel fogadott, kialudta magát.   Szolidaritásból velem akart még szunyókálni, így kért egy elaltató tablettát, s mivel túl éber volt, a nagyobb dózisúból akart befalni egy adagot.

  Pajkosan összebújtunk, majd amikor átölelve alváshoz készültem én is, éreztem, mint nehezedik rám a karja, elernyedt minden porcikája. Hatásos volt a bevett gyógyszer.

 Pipildébe kellett mennem, így finoman lefordítottam magamról, és a hátán alhatott zavartalanul, én meg elhagytam a hálót. Mire visszaértem, olyan koncertet rendezett, hogy a Rakéta porszívó elbújhat a 10 éves születésnapján. Ez már nem is horkolás, mint inkább horkantós hörgés volt! A kellemes, husis kis nyelve hátracsúszott, és csak lebegett a kipréselt levegő által. Megijesztett ez a légzés, és gyorsan stabil-oldalfekvésbe helyeztem, majd leültem mellé, és csak néztem.

 Aludni nem mertem, így a konyhába tevékenykedtem, időnként figyelve, pulzust nézve, hogy aggódásom alábbhagyjon. Egyenletes volt, kissé lassúbb ritmusban, de baj nem lesz belőle már, gondoltam délben, és melléheveredtem.

 Meg se mozdult, feküdt, ahogy beállítottam négy órával ezelőtt. Ha ma nem lesz felfekvése, akkor sose, így elkezdtem elfordítani a másik felére! Próbáltatok már egy 90 kilós férfit teljesen magatehetetlenül megmoccintani? :D Szinte lehetetlen!

Ahogy néztem, édesen hortyogó szerelmem, eszembe jutott egy gonosz ötlet. Most vagy soha, hiszen már bármikor felébredhet!

Az elaltató 4-6 órát biztosít, és ő aki soha nem élt ilyennel, biztos kora délután már ébred…

 Felkeltem, kinyitottam a szekrényemet, a komód fehérneműs fiókját, és összeválogattam egy merész szerelést részére. Mivel pucér volt az eszemadta, ezért nem volt nehéz felöltöztetni… bár a fehér melltartót, és a fekete csipke kombinét varázslat volt ráadni. Szép fekete combfixeket kapott, és egy csodás piros bugyival fejeltem meg a műalkotásom. Mivel kopaszra borotvált feje nem illett a képbe, ezért bekötöttem egy babos kendővel, majd kozmetikumokat kerestem. Dús ajkára szenvedélyes, csókálló vörös rúzs került, szemhéját a sosem használt kék szemhéjpúderrel színesítettem, és álomszép hosszú szempilláit vízálló spirállal kihangsúlyoztam. A szeme se rebbent, K.O. - mondaná Klicsko! Végignéztem most rajta, és elégedett mosollyal nyúltam a polaroid gépért, hogy a nagy művet megörökítsem. :D

 Miután megszáradt a fotó, vihogva én is ágynak dőltem. Délután 5-kor ébredtem, és éreztem, hogy mocorog már a lelkem, zsibbadhatott mindene… Kiment kómás tekintettel a fürdőbe, és miután hallottam a felhajtott ülőke csapódását, elhagyta egy sikoly az ajkát… aztán a tükörhöz fordulhatott, mert újabb sikonyálást hallatott, majd csak a kitörő röhögését érzékeltem, és annyit mondott, ezt még visszakapod! :D

Nem értem mire gondolt? Hiszen én olyan kis ártatlan vagyok! ;)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.