Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kockáim

2012.02.28

Ma döbbentem rá, hogy gömbölyded mivoltom ellenére, nagyon sok kocka volt/ van az életembe.

Kezdhetném apró csecsszopó koromba, amikor egy puha, rágható kockát nyomtak a számba, hogy ne bőgjek, mert bujkálnak a fogaim, és így átrágtam magam ezen a problémán.

 Aztán jöttek az építőkockák, ki nem élvezte akkoriban, hogy olyan dolgokat építhetett, amit nem habarcs tart össze, mégis örvendeztem, mert én alkottam így hidat, toronyházakat, vagy épp hálószobát a monchichimnek. :p

 Ó, és esténként a Kockásfülű nyúl repített álomba. Bár a Kisvakond kacagása ma is jobban tetszik! ;)

 Eljött az oskolás korszak, amikor a kockás füzetet nem csak számokkal, hanem amőbával, vagy torpedóval töltöttem meg! Anyukám nem győzte 20 fillérért pótolni az irkáimat. :)

Felső tagozatba kaptam meg egy Rubik kockát Karácsonyra, melyet hamar megtanultam összerakni, kivétel nélkül, mind a hat színt!  … igaz, hogy előtte késsel darabokra szedtem! :D

A gimiben megszerettem a rajzolás művészetét, s ebből is a geometriai alakzatok térbeli ábrázolását. Kockát-kockára halmoztam, 3D-ben próbálkoztam… Ez a mai napig a kedvenc tevékenységem, ha írószerszám és papír kerül a kezembe. :)

 Aztán jött a gyűrűzés korszaka, és mivel a férjem József vala, ebből következett, hogy Jocka, majd Kocka lett! Ma már csak Kocek, de még mindig hasonló a hangzása! 16 évig egy tökéletes kocka volt mellettem! :)

Az utána levő időszakban csak a húst vágtam kockára.

Volt egy két éves kapcsolatom, ami azért ment füstbe, mert egy kockafejűt szerettem. Mire ráeszméltem, hogy formálhatatlan, és nem az én gömbölyűségemmel egyeztethető össze, már majdnem hasáb lettem)).

 És eljött a 2011-es év, ahol egy darabig csak számolgatni akartam! Nem akárhol, hanem egy bizonyos testrészen! ;) Na, igen…. tetszett a felületi téglalap simogathatósága, keménysége, és a hozzá tartozó ifiember humora, nevetése. De ennek is vége!

 Ma is szeretem az ujjakkal kitapintható hasizmokat, de ha puha fedőréteg takarja, akkor még kellemesebb lesz az érintése, mélyebb, érzékibb felkutatása…

Vagy csak a belső alapján válogatok ma? Az biztos, hogy nem a magasság, nem a súly befolyásol, mert a huncut bánásmódja jobban érdekel, mint az az izomcsoportja! ;)

Hiába, tegnap láttam a Kocka című filmet… :D :P

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.