Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mátkaság

2013.05.20

Gondolkodtam, hogy melyik aktuális történést írjam meg.
A héten volt pár ismerkedésem, amit kudarcba fojtottam, és volt egy röpke lánykérésem, melyet elfogadtam. :)
Vajh' melyik érdemel egy blognyi firkantást?!

 Tavaly áprilisban kérte meg a kezem először, azóta többször felmerült bennem, hogy igen-t kellett volna mondanom....sose lehet tudni!
 Bár ismerem pár éve, a jó, a bántó, a szédelgő, az iszákos, a barátságos, a megtisztuló, és az új, megváltozott hozzáállású férfiút.
 Tudom, hogy az örök romantikusok most a fejükhöz kapnak, hogy a házasság egy életre szól, meg komolyan végig kell gondolni, meg ez nem játék...stb. Tisztába vagyok vele, hogy mi az, amit akarok, és felvállalok.
 Eddig én is azt hittem, hogy a házasság egy szent kötelék, egy biztos háttér az ember életében. De ez nem így van! 16 évet éltem biztonságban, szeretetben, egy fantasztikus legénnyel. Ez már a múlt! Sose lesz már ilyen senkivel! Nem fogom nyalogatni a sebeimet, és nem várom a fehérlovas herceget.
 Ősszel olvastam, hogy Gábor Zsazsa a 9. férjet fogyasztja, és most úgy érzi, megtalálta élete szerelmét. No, ez bemászott az agyamba, és azóta keresem a jelölteket! ;)
Nem röhög, együttérez! :P :D
 Az aktuális vőlegény elfogadta a feltételeket, hisz én nem költözöm Baranyába, ő meg nem szokik le a dohányzásról! :) De a frigyet létrehozzuk júliusba! :p
Van akinek a peca a hobbija, nekem a mátkaság lesz az!
 Az érzelmeim nem változnak, de a hűség fogalma belémívódik e helyzetben. Furcsa lesz 230km távolságból ezt elképzelni, de az akaratom erősebb, mint a kisértések, melyek naponta érnek!
 Mert ugye, mire jó egy kóbor "numera"? Kielégülést hoz egy pillanatra, aztán mindenki megy a maga dolgára. Enélkül is szép az élet, bár nem tagadom, hogy a flörtölésekbe bizonyos fokig belemerészkedem...de kettesben senkivel sem leszek, míg e kitartó férfi asszonya vagyok. :P :)
Maradnak a mosolyok, a kedves kis mondatok, melyeket elengedek a fülem mellett, nehogy másba akadjon meg!  :pirul:

Tehát az eladó/kiadó szív elfoglaltatott! ;)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

u.gyongyi64@gmail.com

(Ujvári Gyöngyi, 2013.05.26 07:47)

Gratula :)

Nagyon tetszett!!! Sok sikert a továbbiakhoz!