Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Micsoda éjszaka volt...

2017.12.01

Micsoda éjszaka (este) volt! Emlékezetes! Még nyoma is maradt! Azt a tüzet...azt a harcias szenvedélyt nem is lehet elfelejteni ! Hangos volt, sőt, meglepően fájdalmas is.
A puha kis dolog, keménnyé tudott válni. Pedig nem ezt akartam elérni, legalábbis nem ily heves reakciót kiváltani.
 Egész nap figyeltem, láttam a szemében az érdeklődést. Tudtam, hogy mit akar. ... különleges volt a vágya, hisz ilyet még sose tettünk. Neki sem volt ez megszokott, és én meg nem tudtam, hogy teljesítsem. Rossz volt nézni a sóvárgást a tekintetében. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez masszív BDSM kategóriájú dolog lesz.
 Estére kitaláltam. Az első lépés könnyednek sikerült. Hagyta, sőt játszva engedte. Aztán megváltozott a hozzáállása. Teljes letargiába esett, meg se mozdult, semmilyen kedves, cirógató szavamra nem reagált. Úgy láttam megsértődött, be kellett fejezzük, amit még szinte el sem kezdtünk. Érzéseinek hangot is adott. Fetrengve vonyított, le akarta venni magáról. mit az előkészületben ráhelyeztem. Jaj, istenem, csak jót akartam, kipróbálni valami újat. Rosszat tettem azzal, kit szeretek! Helyre kell hoznom rögvest a hibámat!
Lehajoltam a szőnyegen szenvedőhöz, és ekkor tettlegességre került sor. Rúgott, harapott, karmolt, megpróbált teljes erejével ellenkezni, . De ha már belekezdtem, nem hagyhatom abba. Vérem csordult több helyen, káromkodtam, én is sikítoztam, mire le tudtam venni Szonjáról a pórázt....
Tanulság: a szobacica akárhogy is szeretne az ablakon keresztül bámulva verebet, legyet, pókot, rovarokat, zörgő leveleket fogni, hagyni kell a sóvárgás szintjén, többet meg nem próbálom a szabadba vinni a bundáját..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hmm, csalódás

(Yudi, 2017.12.04 13:24)

Ezt nem hiszem el.....
Nagyon szuper címet adtál a kis írásodnak, hisz pl. én azt hittem, hogy egy jó kis szaftos történetet fogok olvasni.... de azért jó volt. Várom a folytatást..... Köszönöm