Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Schoco-holic

2012.02.18

Shoco-holic

 Vannak az alkoholisták, vannak a dohányfüggők, és vagyok én! Ez is egy szenvedély, de érdekes módon, mindig Németországban jön csak ki rajtam. Ez nem más, mint a csokoládémánia.

 Nem tévesztendő össze az édességnyammogással, mert az nem én lennék! Semmilyen módon nem juttatok a szervezetembe kristály-, por-, vagy egyéb cukrot.

Mindent, amit édesíteni kell, apró kis tablettákkal oldok meg, a pudingtól a paradicsomlevesen át a salátaöntetig.

Nem az édes íz hiányzik a nyelvemnek, hanem a csokoládék selymesen olvadó, lágy, kakaóval dúsított, talán némi mogyoróval gazdagított krémes íze.

 Német hódolóm is ezzel csábított el az első találkozásunk alkalmával, - forrón, csészébe kínálta, s én nem tudtam ellenállni neki. Persze ennek is az az előzménye, hogy a helyi vegyeskereskedésben én vagyok a fő Milka- fogyasztó, s ezt megtudván tudatosan tette elém a gőzölgő nedűt.

 A boltos nénik tudják, hogy melyik ízből kell rendelni többet, mert én nem egyesével veszem hetente egyszer.

 A mennyiség még nem derült ki, de ha leírom, tessék becsukni az ajkakat, és nem elítélni, mert a csodálkozásotok tovább görgetném, hiszen megmutatom, hogy lesz jótékony hatása is!

 Heti 20 tábla 100g-os csokoládét veszek, az pont 2kg.. :p

 Elárulom, hogy van, amikor csak 5 napra elegendő a muníció, mert egyszerűen nem tudom, hova tűnik el, de a hatodik napon már üres a hűtő erre kialakított része.

 Tavaly májusban kezdődött ez a mánia, mert egy alkalommal akcióban volt a mogyorós fajta, és vettem 10-et, hogy majd a családom megtömöm, ha hazaérkezem, de nem így történt.

 A hely, ahol vagyok, roppant negativisztikus ház, a külső szépsége ellenére, belül beteges szagok, lomha energiák ülnek meg, ha nem takarítanék rendszeresen, a ház a gazdájával együtt elszürkülne, elhamvadna a szemek előtt. Régebben nem hittem ebben, hiszen minden körülmények közt szeretem a pezsgést körülöttem, de itt csak a gyógyszer pezseg a mozsárban, melyet őrölve kell beadnom.

 Amikor megvettem az első adag csokit, megkóstoltam, és valami egész mást éreztem belül, és a környezetből is, ami körülvett. A nyelvem nem éreztem ekkor keserűnek, a szájízem eltelt buja gyönyörrel, s pár kocka után csukott szemmel hagytam, hogy kedvére olvadozzon a lila tehenes keménység, mert leírhatatlanul élveztem. Aznap ezt a az „orális maszturbációt” mégegyszer megismételtem. Ugye, a jóból sose elég!))

A lakást máris kellemesebbnek láttam, barátságos lett a fecskendő, a mozsár, az infúziós-szerelék, a vizeletgyűjtő-edény, a pelenka émelyítő szaga, és a betegség nyomasztó levegője is. Többet mosolyogtam, még amikor egyedül kuksoltam a szobámba, akkor is.

 Tudom-tudom: boldogsághormon! – Amit sokan csak mondanak, erre fogják nassolásukat, de én ezt megéltem, és elfogott a „még-akarok!”- vágya!

 Pár nap alatt befaltam a 10 táblát, majd a kisboltba vettem meg a következő tízet.

Azt azért tudni kell, hogy a menüm nem áll másból, mint 2x fél liter tejeskávé, néhány natúr joghurt, heti egyszer húsleves, és heti 1x vagy 2x uborkasaláta.

 Nos, emellett a „diéta” mellett, szépen megfért a boldogságot hozó lila csomagolású csoki is.

Május hónapban 10kg-ot fogytam a rengeteg édesség ellenére is. Júniusban Magyarországon voltam, eszembe se jutott, hogy megvegyem e drága holmit, mert mindig volt valaki a társaságomba, akitől megkaphattam ezt az utánozhatatlan „kielégülést”. Nem kell rögtön a szexualitásban gondolkodni, bár… ;-)

 Aztán júliusban is ugyanezt a Schoco-böjtöt élveztem, és újabb 10 kilóval könnyebben tértem haza. Otthon stagnált az állapot, és ez így ment novemberig. Akkor kezdtem el mást is a menümbe illeszteni, így nem megy le több deka, de nem is hízok, - elégedett vagyok.

 Amikor Pécsen voltam a vőlegény-jelöltnél, próbált kedveskedni egy – egy apró finomsággal, de ugyanazt a mennyei érzést nem tudtam kiváltani, mint itt ebben a magányos létemben.

 Valószínű, ezt most is a hiány íratja velem, mert ma kellett volna a főnököm értem jöjjön, hogy vásároljunk egy nagy szupermarketbe, de csak hétfőn tud vinni.(( Addig marad a vágyódás/ vágyakozás, hiszen az utolsó kocka tegnap este elfogyott.

Csak hiány-tüneteim ne legyenek addig! :-D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.