Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trendi esti mese...

2012.05.15

Volt egyszer, hol nem volt …

Ahogy a mesében, itt is volt egy király, kinek három lánya közül a legkisebb volt a legcsalafintább, legeszesebb!

 Eladósorba kerültek a lányok, a két idősebb hozzáment az elsőként jelentkező herceghez. A fiatal királykisasszony kérette magát, és különböző teszteknek / próbáknak vetette a kérőket alá.

 Egy nap, egy ifjún akadt meg a szeme, aki a szomszéd várban lakozott. Kiderült, hogy a kiszemeltnek se volt közömbös a kellemesen gömbölyded leány, és egymással szembekerülve, teljesen elvesztek egymásba. ;)

 Ó, azok az édes ajakérintések, finom ölelkezések mindkettőjüket a mennyekbe repítették.

 De a lány nem hitt a mesékben, és kíváncsi volt, hogy vajon a fiú mennyire hűséges. Kiötlötte, hogy álruhában szállást kér egy késői este, és kideríti, vajh’ tesz-e valami kellemes ajánlatot a jelöltje.

Míderbe préselte magát, mellei szinte kibuggyantak, derekát szorosan tartotta a fűző, ajkait vérvörösre festette, haját hosszú, szőke paróka alá bújtatta, és merész tűsarkút kerített puha lábára.

 Megjelent este a kapuba, a kérése meghallgatásra talált, s egy éjszakát a herceg vendégeként tölthetett.

 A fiatalember végigmérte, érezte vágyát az ölében, hisz ilyen tökéletes erotikus nőt nem látott még a közelbe. Gondolt a leendő feleségére, de csak azért, hogy nehogy most jöjjön tőle galambposta, mert a szemét erről a lányról le nem vette!

  A lány rámenőssé vált, kellette magát, pajzán dolgokra terelte a témát, s ez az ifjú herceget felajzotta, de valami furcsa érzés is megragadta…. Nem érezte, hogy sokat kéne hódítania, pedig a csábítás az ő dolga, s a nő csak pirulhatna. De ez a démon annyira szemtelenül nyíltan beszélt szemérmes dolgokról, hogy a királyfi elhessegette a baljós jelet, és csak a leendő éjszakáról csevegett.

 Kiderült, hogy e tökély nem szereti, ha ajkát ajakkal kényeztetik, mert az olyan idegen számára, ahogy ő hívta: „nyálcsorgatás” nem volt ínyére. Legörbült a fiú szája, de még mindig a bűvkörében égett, így tovább folytak e buja estébe. Amikor a herceg már teljesen átadta az érzékeit e pásztoróra gondolatának, akkor jött a következő „pofon”. Csak természetesen lehet vele együtt, mert a Nő nem szereti a védelmet nyújtó apró műanyagot.

Na, ezt már nem, - gondolta a királyfi…!

Egy idegennel nem fog önfeledten pajkoskodni!

Ezután hiába csábította az álruhás kisasszony a férfiút, meghallgatásra sem talált. Önelégülten mosolygott, és faképnél hagyta a csodálkozó herceget, hazaszaladt serényen, boldogan. S a toronyszobába álmodozásba fogott.

A királyfi vágyódott az ismeretlen után, de tudta, hogy a betegségek veszélyesek ám! Így ezzel nyugtatta magát, hogy biztos elkapott volna valami csúnyát!

Rögtön postagalambot ragadott, lábára üzenetet aggatott, és őszintén bevallotta a kedvesének, mily csábítás mételyébe lépett. Hamarosan megérkezett a válaszposta az éjszakába, hogy a lány megérti, ha kívánalma támadt, és köszöni, hogy megosztotta kalandját, és nem hallgatott sunyi módon palást alá bújva. A fiú nem tudhatta, hogy a puha kis mennyasszonya mily boldog!

 Másnap egy új színű galambot fogott a lány, nem a megszokott halványszínűt, hanem rikító lilapántlikásat, s úgy írt, mintha a tegnap esti vendéglány lenne, és felajánlotta pár mérföldre lévő kastélyát, hogy ott elbújhatnak, és a testiség oltárán áldozhatnak. Mindezt obszcén szavakkal körítve, hogy magát ne keverje gyanúba.

 A herceg meglepődött, de emlékezett a tegnapi rossz szájízre a beszélgetéstől, és válaszra sem méltatta, csupán kedvesének továbbította az élénk galambot. A lány csak mosolygott, szívébe végtelen öröm költözött, hogy talán már megnyugodhat a szíve, és szerelme beteljesülhet e férfibe.

 Lelkiismerete nem engedte ezt a dolgot szótlanul, s még aznap délután bevallotta, hogy bár szégyelli a dolgot, de ő volt a tökéletes idegen este, és csak próbára tette a hűséget.  Félt, hogy elveszíti választottját, de a herceg pozitívan reagált… Hogy, lám neki ilyen furfangos kedvese van, ki képes megváltoztatni külsejét is, csak teljesen elhitessen valamit.

 Boldogan ölelte meg kedvesét,  és ma is élnek, ha meg nem, akkor már meghaltak!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.